Weekly menu

Menu: StuBistro Martinsried von 01/15/2025 bis 01/28/2025

Read out and MP3 download   Read out

Großhaderner Str. 9 a, Planegg-Martinsried

Today's menu

Allergens, additives, garlic and other labelling (incl. alcohol) with filter option

Allergens and products thereof

  • Ei
    eggs
  • En
    peanuts
  • Fi
    fish
  • Gl
    cereals containing gluten
  • GlW
    wheat
  • GlR
    rye
  • GlG
    barley
  • GlH
    oats
  • GlD
    spelt
  • Kr
    crustaceans
  • Lu
    lupin
  • Mi
    milk (including lactose)
  • Sc
    nuts
  • ScM
    almonds
  • ScH
    hazelnuts
  • ScW
    walnuts
  • ScC
    cashew nuts
  • ScP
    pistachios
  • Se
    sesame seeds
  • Sf
    mustard
  • Sl
    celery
  • So
    soybeans
  • Sw
    sulphur dioxide and sulphites
  • Wt
    molluscs

Additives

  • 1
    colouring agent
  • 2
    preservative
  • 3
    antioxidant
  • 4
    flavour enhancer
  • 5
    sulphured
  • 6
    blackened
  • 7
    waxed
  • 8
    phosphate
  • 9
    sweetener
  • 10
    contains a source of phenylalanine
  • 11
    types of sugar and sweetener

Other

  • 13
    compound chocolate containing cocoa
  • 14
    gelatin
  • 15
    Use of animal rennet in cheese
  • Kn
    garlic
  • 99
    alcohol

Allergens and other labelling could change due to short-notice changes in a recipe or contents of the menu which, in this case, cannot be seen in the online menu. For this reason, please always pay attention to the labelling on the stand-up counter displays in our facilities. Important information for people suffering from allergies: Traces of allergens due to cross-contamination while preparing or serving the food and due to technologically inevitable contamination of certain ingredients cannot be ruled out and are not labelled.

I hereby confirm that I have read and understood this extra information.

,

Today's menu

Wednesday, 01/15/2025
  • Pasta

    Pasta mit Räucherlachs und frischem Dill in Zitronensauce

    (Kn)[Allergens] B B
  • Grill

    Halloumi vom Grill mit Ratatoulli

    (Kn)[Allergens] C B
  • Studitopf

    Pikante Hirse mit schwarzen Bohnen und Gemüse

    (Kn,2)[Allergens] A A
  • Fleisch

    Schweinesteak Strindberg (mit Senf-Zwiebelschmelze)

    (S)[Allergens] D C
  • Dessert (Glas)

    Veganer Chiapudding mit Kokosmilch und Mangospiegel

    (3)[Allergens] A A
Thursday, 01/16/2025
  • Pasta

    Pasta mit Sojabolognese

    [Allergens] A B
  • Grill

    Hähnchenbrust (1 Stück) mit Steinpilzen in Rahm

    [Allergens] C C
  • Studitopf

    Bunte Reis-Gemüse-Pfanne

    [Allergens] A A
  • Vegetarisch/fleischlos

    Kartoffelauflauf mit Paprika, Zucchini und Champignons mit Tomatenrahmsauce

    (Kn)[Allergens] B B
  • Dessert (Glas)

    Schwedische Quarkspeise (mit Äpfeln)

    (3)[Allergens] B B
Friday, 01/17/2025
  • Pasta

    Pasta mit Spinat, Gorgonzola und Tomate

    (15,Kn)[Allergens] B A
  • Studitopf

    Bauerneintopf

    [Allergens] A A
  • Fisch

    Schollenfilet (1 Stück) paniert mit Remouladensauce

    (1,9,11)[Allergens] B A
  • Süßspeise

    Topfenstrudel mit Birnen, Rosinen und Vanillesauce

    [Allergens] B A
  • Dessert (Glas)

    Mousse Walnussgemack

    (14)[Allergens] B A
Monday, 01/20/2025
  • Pasta

    Tortellini mit Ricotta-Spinat-Füllung in Kräutersauce

    (Kn)[Allergens] B A
  • Wok

    Green-Thai-Currynudeln mit gebratenen Gemüse

    (Kn)[Allergens] A A
  • Studitopf

    Bulgur mit Gemüse

    (Kn)[Allergens] A A
  • Fleisch

    Paniertes Hähnchenschnitzel (1 Stück)

    [Allergens] B B
  • Dessert (Glas)

    Apfel-Zimt-Joghurt

    (3)[Allergens] C B
Tuesday, 01/21/2025
  • Pasta

    Pasta all'arrabiata

    (Kn)[Allergens] B B
  • Wok

    Puten-Gemüse-Curry

    (Kn,2,3)[Allergens] B B
  • Studitopf

    Asiatisches Gemüse mit Chinakohl (scharf)

    (2,Kn)[Allergens] B A
  • Vegetarisch/fleischlos

    Gemüseköttbullar mit Preiselbeerrahmsauce

    (5,99)[Allergens] B A
  • Dessert (Glas)

    Grießbrei mit Waldbeerensauce

    [Allergens] B A
Wednesday, 01/22/2025
  • Pasta

    Kritharaki - Griech. Gemüsepfanne mit Reisnudeln

    (Kn,6)[Allergens] B B
  • Wok

    Knusprige Ente mit Chinagemüse (Süß-Sauer)

    (1,2,3,Kn,5)[Allergens] B A
  • Studitopf

    Indisches Linsencurry

    (Kn)[Allergens]
  • Vegetarisch/fleischlos

    Kartoffel-Gemüse-Tortilla mit Tomatenrahmsauce

    (1,Kn)[Allergens] B A
  • Dessert (Glas)

    Vegane rote Grütze mit Sahne

    (1)[Allergens] A A
Thursday, 01/23/2025
  • Pasta

    Pasta mit Champignons, Tomaten und Rucola

    (Kn)[Allergens] B B
  • Grill

    Putenbruststreifen mit Zucchini vom Grill und Kräuterdip

    (2,11,Kn)[Allergens] C B
  • Studitopf

    Bunter Reis-Gemüse-Topf

    (Kn)[Allergens] A A
  • Vegetarisch/fleischlos

    Tomate-Mozzarella-Strudel mit Basilikumdip

    (Kn)[Allergens] B B
  • Dessert (Glas)

    Schoko-Mango-Triffle

    [Allergens] B A
Friday, 01/24/2025
  • Pasta

    Pasta mit Ricotta-Paprika-Sauce

    (Kn)[Allergens] B C
  • Studitopf

    Bunter Gemüseeeintopf

    [Allergens] A A
  • Fisch

    Gebratenes Seelachsfilet mit Senfrahm-Linsengemüse

    (1,3,5)[Allergens] B A
  • Süßspeise

    Gefüllte Rohrnudeln mit Kirschen und Vanillesauce

    (2)[Allergens] B A
  • Dessert (Glas)

    Bratapfelcreme mit Mascarpone

    (3)[Allergens] B D
Monday, 01/27/2025
  • Pasta

    Kürbis-Teigtaschen mit Käsesauce, Kirschtomaten und Basilikum

    (1,Kn)[Allergens] B A
  • Wok

    Kokos-Mienudeln mit gebratenem Tofu und Thai-Gemüse

    [Allergens] A A
  • Studitopf

    Grüner Erbseneintopf

    [Allergens] A A
  • Fleisch

    Truthahnsteak Calabreser Art

    (Kn)[Allergens] B B
  • Dessert (Glas)

    Vanillesahnequark

    [Allergens] C B
Tuesday, 01/28/2025
  • Pasta

    Pasta Verdura

    (Kn)[Allergens] B B
  • Studitopf

    Grüne Bohnen in Kokos-Zitronensauce

    (Kn,3)[Allergens] B B
  • Fleisch

    Rahmgeschnetzeltes von der Pute

    (5,Kn,99)[Allergens] B B
  • Vegan

    Asia-Reisbällchen mit veganem Currydip

    (1,3)[Allergens] A A
  • Dessert (Glas)

    Blaubeer-Vispipuuro (finnischer Beerenschaum)

    [Allergens] B A

Labels:

  • (f)
    without meat
  • (v)
    vegan
  • (R)
    beef
  • (S)
    pork

  • More information


  • Klima-Teller

  • This dish improves the carbon footprint considerably. The dish's CO₂ emissions are less than half the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish improves the carbon footprint slightly. The dish's CO₂ emissions are below the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish increases the carbon footprint. The dish's CO₂ emissions are above the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is below the average of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is at most double the average of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is more than double the average of all dishes taken into account.